Logga CrazyGames.se

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

172,595
betyg
9.1

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple är det andra kooperativa plattformsspelet i serien Fireboy och Watergirl. I detta äventyr använder du ljus och reflektioner för att övervinna olika krångliga och roliga pussel. Det finns totalt 40 nivåer att klara av!

Hur du spelar

Spela tillsammans

Fireboy och Watergirl 2: Forest Temple spelas bäst tillsammans med en vän. Med samma tangentbord kan du och en annan spelare styra Fireboy och Watergirl genom en labyrint av pussel.

Utnyttja dina krafter

Använd kraften i vatten, eld och lagarbete för att besegra varje knepig situation. Båda karaktärerna har unika styrkor som du behöver använda för att ta dig igenom olika delar av varje nivå. Totalt 40 nivåer finns i denna upplaga av spelet, vilket betyder ännu fler utmaningar att ta sig igenom än de tidigare spelen.

Använd ljuset till din fördel

Ljus används vanligtvis i hela Fireboy och Watergirl 2 för att gå igenom nivån. Du kommer att använda ljus, i kombination med speglar, för att rikta strålarna mot knappar och andra enheter som öppnar dörrar och flyttar hissar.

Fireboy- och Watergirl -serien

Fireboy och Watergirl är en populär plattformsserie som handlar om att arbeta tillsammans för att klara av hinder och problem. Detta är det andra spelet i serien. Bläddra bland resten av serien nedan:

Fler spel för 2 spelare

Gå till vår samling med spel för två spelare för ett stort utbud av speltitlar som du kan spela med dina vänner lokalt och online. Stickman Supreme Duelist 2 och Soccer Legends 2021 är två fantastiska val för flerspelarspel.

Funktioner

  • Spela tillsammans med en vän
  • Arbeta tillsammans för att besegra varje nivå
  • 40 nivåer som ska slutföras i Light Temple
  • Använd ljus för att bryta igenom pusslen

Utgivningsdatum

Det första utgivningsdatumet är oktober 2010 som en Flash spel. Den uppdaterades med HTML5 -teknik i juli 2018.

Utvecklare

Oslo Albet har utvecklat detta spel.

Plattform

Detta spel är ett webbläsarspel.

Kontroller

  • Piltangenter för att kontrollera Fireboy
  • WASD för att kontrollera Watergirl
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons