Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Betyg:
9.0
(223,012 röster)
Utgiven:
juli 2018
Teknik:
HTML5
Plattform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki sidor:

Fireboy and Watergirl 2: Light Temple Àr ett avslappnat spel, det andra samarbetsplattformspelet i Fireboy and Watergirl-serien. I detta Àventyr anvÀnder du ljus och reflektioner för att lösa pusslen. Det finns totalt 40 nivÄer att erövra!

Hur man spelar Fireboy and Watergirl 2: Light Temple

Spela samarbetsvilligt

Fireboy and Watergirl 2: Forest Temple Àr bÀst att spela tillsammans med en vÀn. Med samma tangentbord kan du och en annan spelare styra Fireboy och Watergirl genom en labyrint av pussel.

AnvÀnd dina krafter

AnvÀnd vattnets, eldens och lagarbets kraft för att besegra varje knepiga situation. BÄda karaktÀrerna har unika styrkor som du mÄste anvÀnda för att ta dig igenom olika delar av varje nivÄ. Med 40 nivÄer i denna utgÄva av spelet finns det Ànnu fler utmaningar att ta sig igenom Àn tidigare.

AnvÀnd ljuset till din fördel

Ljus anvÀnds ofta i Fireboy and Watergirl 2 för att ta sig framÄt genom nivÄerna. Du kommer att anvÀnda ljus, tillsammans med speglar, för att rikta strÄlarna mot knappar och andra enheter som öppnar dörrar och flyttar hissar.

Fireboy och Watergirl-serien

Fireboy and Watergirl Àr en populÀr plattformsserie som innebÀr att arbeta tillsammans för att lösa problem. Detta Àr det andra spelet i serien. BlÀddra igenom resten av serien nedan:

Fler spel som detta

Fireboy and Watergirl Àr populÀra titlar i vÄr samling av avslappnade spel. Andra spel inom denna kategori som Àr vÀrda att prova inkluderar Backpack Battles, dÀr dina packningsfÀrdigheter kommer att leda till ditt öde eller framgÄng; We Become What We Behold, ett enklicksspel som kommenterar livet och kommer att fascinera dig pÄ 5 minuter; eller Slice Master, ett ASMR-skÀrspel.

Kolla in vÄr samling av 2-spelarspel för fler titlar som du kan spela med dina vÀnner lokalt och online. Soccer Random och Rooftop Snipers Àr tvÄ utmÀrkta val för flerspelar-spel.

Funktioner

  • Spela tillsammans med en vĂ€n
  • Arbeta samarbetsvilligt för att besegra varje nivĂ„
  • 40 banor att slutföra i Ljustemplet
  • AnvĂ€nd ljus för att lösa pusslen

Utgivningsdatum

Det ursprungliga utgivningsdatumet Àr oktober 2010 som ett Flash-spel. Spelet uppdaterades med HTML5-teknik i juli 2018.

Utvecklare

Oslo Albet utvecklade detta spel.

Plattform

Spelet Àr ett webblÀsarspel.

Kontroller

  • Piltangenter för att kontrollera Fireboy
  • WASD för att kontrollera Watergirl

Spelvideo

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons