Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Papa's Pastaria

Betyg:
8.9
(33,984 röster)
Utgiven:
januari 2014
Teknik:
Flash (emulated)
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Papa's Pastaria Àr ett avslappnat restaurangspel dÀr du tar hand om en italiensk restaurang och serverar lÀckra pastarÀtter. Upplev kulinarisk njutning och glÀdjen i att driva din alldeles egna pastahimmel.

SĂ„ spelar du

Kom för bröllopet, stanna för pastan

Du har blivit inbjuden till ett bröllop i den vackra staden Portallini, men det finns inga hotellrum lediga. Du kan dock lösa problemt genom att sova pÄ golvet i Papa's Pastaria och jobba som pappans obetalda pastaprotégé. Tro mig, det Àr vÀrt det.

Koka pastan varsamt

Att koka pasta Àr en exakt vetenskap. Du kan vÀlja mellan olika sorter som t.ex. gnocchi, spaghetti, makaroner och mycket annat nÀr du avancerar i spelet. Koka dem försiktigt och lÄt dem rinna av tills allt vatten Àr borta. Om du kokar dem en sekund för lÀnge fÄr du avsevÀrt sÀmre poÀng, och papa kommer att bli arg!

TillsÀtt alla underbara smaker

Pasta Àr för det mesta bara en textur och behöver olika smaker för att bli riktigt god. Du kan tillsÀtta olika sÄser, inklusive papa's egen marinara, och avsluta rÀtten med en strödd ost, t.ex. parmesan.

All pasta rÀtter behöver vitlöksbröd för att bli fullkomliga. Alla av papa's pasta rÀtter levereras med en vitlöksbaguette utan extra kostnad för att fullÀnda det perfekta pasta mÄltiden. Servera med brödet och önska dina kunder en buon appetito!

Njut av din fritid

Efter varje arbetsdag fÄr du tre försök att spela en av sju minispel. Om du klarar utmaningen belönas du med nÄgot som kan hjÀlpa dig i spelet. Du kan ocksÄ anvÀnda dricksen du fÄr av kunderna för att köpa nytt till restaurangen.

Servera dina kunder med stil

Dekorationer som bord och affischer hjÀlper till att korta ner vÀntetiden för kunderna. Genom att uppgradera din utrustning kan du Àven underlÀtta och snabba upp tillagningen. SÄ smÄningom kommer hela restaurangen vara extra fint utrustad med ny inredning - du mÄste dock förtjÀna den först!

Funktioner

  • Spela som Doan, Utah eller en egen karaktĂ€r
  • Servera utsökta och komplexa pastarĂ€tter
  • Spela roliga minispel för att lĂ„sa upp föremĂ„l
  • Uppgradera din Papas Pastaria med det finaste möblerna och inredningsdetaljer
  • Bli en proffsig italiensk kock!

Utgivningsdatum

  • December 2013 (Flash)
  • Juli 2020 (Android och iOS)

Utvecklare

Papa's Pastaria utvecklades av Flipline Studios. Kolla in fler av deras Papa-spel, som Papa's Pancakeria och Papa's Wingeria.

Plattform

  • WebblĂ€sare (stationĂ€r och mobil)
  • Android
  • iOS
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons