Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Papa's Donuteria

Betyg:
8.8
(53,717 röster)
Utgiven:
juni 2014
Teknik:
Flash (emulated)
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Papa's Donuteria Àr ett avslappnat restaurangspel dÀr du bygger lÀckra munkar Ät kunderna. LÀr dig att rulla och skÀra degen, steka den och servera munkarna med olika söta och goda toppings. Dagarna blir bara mer hektiska, sÄ lÀr dig att jobba snabbt utan att kompromissa med kvaliteten!

SÄ hÀr spelar du

SkÀr och rulla degen

Papa Louie har tagit sympati för dig, en stackars pojke/flicka som söker sitt första jobb, och gett dig en chans pÄ hans Donuteria. Han kommer att lÀra dig grunderna i munktillverkning, med början av att rulla och skÀra degen i snygga cirklar. Stek önskat antal munkar tills de nÄr den första linjen, vÀnd sedan för att steka den andra sidan tills de Àr fÀrdiga.

KlÀ in och lÀgg till toppings

NÀsta steg i munkskapandet Àr klÀdnadsprocessen. Doppa munkarna i olika glasyrer och sockerbelÀggningar för att lÀgga till det första lagret av smakfullhet och fyll dem med fyllning om kunden har begÀrt det.

DÀrefter Àr det dags för toppingsstationen! HÀr hittar du alla de toppings som gör Papa's Donuts till det bÀsta man kan köpa för pengar. Var sÄ noggrann som möjligt för att fÄ högsta tillfredsstÀllelse frÄn kunderna!

Njut av dina lediga timmar

Efter varje arbetsdag fÄr du tre chanser att prova dina fÀrdigheter pÄ olika minispel. Du kan spela Papa's Raceria eller en av de andra roliga smÄ spelen. Om du lyckas med utmaningen, belönas du med nÄgot som hjÀlper dig i spelet. Du kan ocksÄ anvÀnda dina dricks för att köpa nya saker till restaurangen.

Pryda munkbutiken

Dekorativa föremÄl som bord och affischer hjÀlper kunderna att ha en trevlig vÀntetid, medan uppgraderingar av utrustningen kan göra matberedningen enklare och snabbare. SÄ smÄningom kommer butiken att vara helt utrustad med nya möbler, golv, vÀggar - allt som behövs. Du mÄste dock förtjÀna dem först!

Funktioner

  • VĂ€lj en karaktĂ€r eller skapa din egen
  • Gör olika munkar frĂ„n grunden!
  • Njut av att spela olika minispel efter arbetsdagen
  • Uppgradera Papa's Donuteria med alla de finaste inredningsdetaljerna.

Releasedatum

  • Juni 2014 (Flash)
  • Juni 2019 (Android och iOS)

Utvecklare

Flipline Studios utvecklade Papa's Donuteria. De har mÄnga fler Papa's-spel som du kan spela gratis. TvÄ andra populÀra val Àr Papa's Wingeria och Papa's Hotdoggeria.

Plattform

  • WebblĂ€sare (dator och mobil)
  • Android
  • iOS
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons