Logga CrazyGames.se

Papa's Donuteria

Betyg:
9.1
(19,673 röster)
Utgiven:
juni 2014
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:

Papa's Donuteria är ett avslappnat restaurangspel där du bygger läckra munkar åt kunderna. Lär dig att rulla och skära degen, steka den och servera munkarna med olika söta och goda toppings. Dagarna blir bara mer hektiska, så lär dig att jobba snabbt utan att kompromissa med kvaliteten!

Så här spelar du

Skär och rulla degen

Papa Louie har tagit sympati för dig, en stackars pojke/flicka som söker sitt första jobb, och gett dig en chans på hans Donuteria. Han kommer att lära dig grunderna i munktillverkning, med början av att rulla och skära degen i snygga cirklar. Stek önskat antal munkar tills de når den första linjen, vänd sedan för att steka den andra sidan tills de är färdiga.

Klä in och lägg till toppings

Nästa steg i munkskapandet är klädnadsprocessen. Doppa munkarna i olika glasyrer och sockerbeläggningar för att lägga till det första lagret av smakfullhet och fyll dem med fyllning om kunden har begärt det.

Därefter är det dags för toppingsstationen! Här hittar du alla de toppings som gör Papa's Donuts till det bästa man kan köpa för pengar. Var så noggrann som möjligt för att få högsta tillfredsställelse från kunderna!

Njut av dina lediga timmar

Efter varje arbetsdag får du tre chanser att prova dina färdigheter på olika minispel. Du kan spela Papa's Raceria eller en av de andra roliga små spelen. Om du lyckas med utmaningen, belönas du med något som hjälper dig i spelet. Du kan också använda dina dricks för att köpa nya saker till restaurangen.

Pryda munkbutiken

Dekorativa föremål som bord och affischer hjälper kunderna att ha en trevlig väntetid, medan uppgraderingar av utrustningen kan göra matberedningen enklare och snabbare. Så småningom kommer butiken att vara helt utrustad med nya möbler, golv, väggar - allt som behövs. Du måste dock förtjäna dem först!

Funktioner

  • Välj en karaktär eller skapa din egen
  • Gör olika munkar från grunden!
  • Njut av att spela olika minispel efter arbetsdagen
  • Uppgradera Papa's Donuteria med alla de finaste inredningsdetaljerna.

Releasedatum

  • Juni 2014 (Flash)
  • Juni 2019 (Android och iOS)

Utvecklare

Flipline Studios utvecklade Papa's Donuteria. De har många fler Papa's-spel som du kan spela gratis. Två andra populära val är Papa's Wingeria och Papa's Hotdoggeria.

Plattform

  • Webbläsare (dator och mobil)
  • Android
  • iOS
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons