Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Papa's Wingeria

Betyg:
8.8
(32,419 röster)
Utgiven:
maj 2021
Teknik:
Flash (emulated)
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Papa's Wingeria Àr ett avslappnat restaurangsspel dÀr du lagar lÀckra vingar till kunderna. LÀr dig att servera den perfekta tallriken med vingar och köp uppgraderingar för att förbÀttra kundupplevelsen. Dagarna blir bara mer hektiska pÄ Papa's Wingeria, sÄ jobba snabbt för att leverera alla bestÀllningar i tid!

Hur man spelar

Acceptera din plats i hackordningen.

Ta... de hÀr trasiga vingarna... och slÀng dem i fritösen. Vi har kunder att betjÀna. Papa Louie har lurat dig att arbeta pÄ en av hans restauranger. Du Àr nu kontraktsmÀssigt förpliktigad att steka goda vingar Ät Papa's Wingeria. Han kommer att börja med de grundlÀggande fÀrdigheterna och du kommer att arbeta dig uppÄt dÀrifrÄn.

TillsÀtt en smakfull mÀngd sÄs

Stek den begÀrda mÀngden vingar tills de nÄr linjen. Placera vingarna i vingspinnaren 3000 och fyll pÄ den önskade sÄsen. Det finns olika sÄser som Wingerias kunder Àlskar, sÄ det Àr viktigt att du tajmar din sÄs och din wing-whizzing exakt. Det finns inget vÀrre Àn att inte ha tillrÀckligt med sÄs.

Sprid ut dina vingar

Det sista steget. Sprid ut dina vingar snyggt runt tallriken och lÀgg till alla de extra tillbehör som behövs! Vissa kunder vill övertyga sig sjÀlva om att nÄgra selleristÀnger gör det till en hÀlsosam mÄltid. Servera den med en kockpuss, men inte bokstavligen. Det kan ge dig problem.

Koppla av efter en dag i kycklingbutiken

Efter varje dagsskift fÄr du 3 biljetter som du kan spela i nÄgot av de olika minispelen. Du kan skjuta mÄl, fÄnga hamburgare eller nÄgot av de andra minispelen. Om du lyckas med utmaningen belönas du med nÄgot som hjÀlper dig i spelet. Du kan ocksÄ anvÀnda dina dricks för att köpa nya saker till restaurangen.

FrÄn Wingeria till Bling-eria

Dekorativa föremÄl som bord och affischer hjÀlper till att förbÀttra kundernas vÀntetid, medan uppgraderingar av utrustningen kan göra matberedningen enklare och snabbare. SÄ smÄningom kommer butiksgolvet att vara helt utrustad med nya möbler, golv, vÀggar - allt som behövs. Du mÄste dock förtjÀna dem först!

Funktioner

  • VĂ€lj en karaktĂ€r eller bygg din egen
  • Stek vingar och servera dem pĂ„ ett presentabelt sĂ€tt.
  • Spela roliga minispel för att lĂ„sa upp föremĂ„l efter en hĂ„rd arbetsdag.
  • Uppgradera Papa's Wingeria med de finaste inredningsdetaljerna.

SlÀppdatum

  • Juni 2012 (Flash)
  • Augusti 2014 (iOS)
  • Februari 2019 (Android)

Utvecklare

Flipline Studios utvecklade Papa's Wingeria. Vi har mÄnga fler av deras Papa's-spel att spela. Andra populÀra val Àr Papa's Cheeseria och Papa's Freezeria.

Plattform

  • WebblĂ€sare (StationĂ€r och mobil)
  • Android
  • iOS
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons