Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Papas Cupcakeria

Betyg:
8.9
(28,711 röster)
Utgiven:
oktober 2013
Teknik:
Flash (emulated)
Plattformar:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Papa's Cupcakeria Àr ett avslappnat restaurangspel dÀr du arbetar för Papa Louie med att göra lÀckra cupcakes till kunderna. Imponera pÄ kunderna med dina fÀrdigheter inom dekorativ tÄrttillverkning och hÄll koll pÄ bestÀllningarna eftersom de ökar varje dag. HjÀlp Papa att göra detta stÀlle till den hetaste cupcake-restaurangen i stan!

SÄ hÀr spelar du

FrÄn bilolycka till Cakeria

Papa Louie och Roy (frÄn Papa's Pizzeria) har tÀnkt ut en plan för att hitta en ny anstÀlld till det nyöppnade Papa's Cupcakeria - de kör pÄ dig vilket orsakar en krasch. IstÀllet för att krÀva försÀkring erbjuder de dig arbete under den lagstadgade minimilönen. Det fungerar utmÀrkt och nu Àr du skyldig att betala av din skuld genom att arbeta pÄ Cupcakeria som James, Willow eller skapa din egen anpassade karaktÀr.

Det Àr enkelt att baka en vacker tÄrta!

Börja med att ta dina första bestÀllningar. VÀlj en vacker kopp, lÀgg i smeten och baka den! Det verkliga konstnÀrskapet kommer vid byggstationen, dÀr du noggrant lÀgger till olika typer av frosting innan du avslutar med toppings som strössel och sÄser. Se till att göra dina cupcakes sÄ nÀra perfekta som möjligt för att fÄ högt kundbetyg.

Koppla av efter en dag full av tÄrttillverkning

Varje dag som gÄr pÄ Cupcakeria glömmer du sakta anledningen till att du hamnade hÀr, hypnotiserad av glÀdjen att baka kakor och av de 7 minispelen du Àlskar att spela efter varje pass. Du fÄr 3 biljetter för att spela, och om du vinner belönas du med nÄgot som hjÀlper dig i spelet. Du kan ocksÄ anvÀnda din dricks för att köpa nya saker till restaurangen.

Dekorera utanför tÄrtan

Dekorativa föremÄl som bord och affischer hjÀlper till att korta ner kundernas vÀntetid, medan uppgraderingar av utrustningen kan göra matberedningsprocessen enklare och snabbare. SÄ smÄningom kommer Cupcakeria att vara helt utsmyckad med ny möbler, golv, vÀggar - allt som behövs för att göra intryck pÄ dina rastlösa kunder.

Funktioner

  • Spela som James, Willow eller skapa din egen anpassade karaktĂ€r
  • Blanda och baka kakor. LĂ€gg till toppings med precision för perfektion
  • Spela roliga minispel för att lĂ„sa upp nya saker efter en lĂ„ng dag pĂ„ jobbet
  • Uppgradera Papa's Cakeria med de mest eleganta inredningsföremĂ„len

Utgivningsdatum

  • Augusti 2013 (Flash)
  • November 2015 (Android & iOS)

Utvecklare

Flipline Studios utvecklade Papa's Cupcakeria. Testa gÀrna deras andra spel, som Papa's Donuteria och Scooperia.

Plattformar

  • WebblĂ€sare (stationĂ€r och mobil)
  • Android
  • iOS
Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons