Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Papa's Hot Doggeria

Betyg:
9.0
(26,411 röster)
Teknik:
Flash (emulated)
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Papa's Hot Doggeria Àr ett restaurangspel dÀr du serverar hotdogs till ÄskÄdare pÄ en basebollmatch. LÄter det spÀnnande? Det tycker vi. HÄll koll pÄ dina kunders bestÀllningar och leverera lÀckra korvar i tid med olika tillbehör och toppings. Uppgradera din hundkoja för att fÄ högre poÀng.

Hur man spelar

De bÀsta platserna i huset, sa de

Tja, heta diggity hotdog, de ljög! SÀsongsbiljetterna Àr slutsÄlda, men det finns fortfarande ett sÀtt att komma in i basebollmatchen - att jobba pÄ Papa's Hot Doggeria! Men i det hÀr fallet kommer du inte att hÄlla ögonen pÄ bollen. Du kommer att hÄlla ögonen pÄ korvarna. FörlÄt.

Grilla de dÀr korvarna

Du kanske inte har den utsikt du förestÀllde dig nÀr du tog det hÀr jobbet. Men hej, att grilla korv kan ocksÄ vara kul. Grilla dina korvar till perfektion och lÀgg till alla tillbehör med stil och elegans.

De bÀsta kreationerna kommer att ge dig den största dricksen och de högsta poÀngen för alla dina uppgifter. Du kan anvÀnda dina intÀkter till att köpa uppgraderingar som förbÀttrar dina poÀng och gör det lite enklare att vara korvgrillare.

SÄsa till den dÀr hunden

Var inte rÀdd för att tÀcka din kunds hotdog med en generös portion sÄs. Det kan Àven finnas andra toppings som efterfrÄgas, sÄ se till att du inte förstör det. Det finns sÀrskilt krÀsna kunder, sÄ kallade "closers", som alltid dyker upp en minut före stÀngning och gör livet surt för dig. Vi kÀnner alla till den typen.

Servera det med en kockkyss

Det Àr ett mirakel, du har lyckats placera korven i brödet. Nu Àr det dags att servera eventuellt extra popcorn eller dryck som din kund bestÀllt. Ljuden i det hÀr spelet kommer att vÀcka baseballnostalgi eller pÄminna dig om kvÀllar pÄ bio. Men du sitter faktiskt vid din dator och spelar Papa's Hot Doggeria.

Funktioner

  • VĂ€lj en karaktĂ€r eller skapa din egen med ett utbud av anpassningar
  • Servera hotdogs med olika toppings och extra för hungriga kunder
  • Spela roliga minispel efter ditt slitsamma skift vid grillen
  • Uppgradera Papa's Hot Doggeria med allt som hör till

Releasedatum

November 2012

Utvecklare

Papa's Hot Doggeria Àr utvecklad av Flipline Studios. Kolla in deras Papa Louie-spel för mer. Papa's Bakeria Àr ett bra val!

Plattform

Papa's Hot Doggeria Àr ett webblÀsarspel. Vi har Àven versioner för Android och iOS.

Vanliga frÄgor

Varför fungerar inte Papa's Hot Doggeria?

Det kan finnas mÄnga skÀl till varför spelet inte fungerar.

  • Du mĂ„ste anvĂ€nda en stationĂ€r dator och en stödd webblĂ€sare som Google Chrome eller Firefox för att spela Papa's Hot Doggeria.
  • Att rensa webblĂ€sarens cache och inaktivera eventuell AdBlock-programvara kan hjĂ€lpa till att lösa problem.
  • Kontakta CrazyGames om Papa's Hot Doggeria fortfarande inte fungerar för dig.

Hur mÄnga nivÄer finns det i Papa's Hot Doggeria?

Det finns 59 nivÄer i Papa's Hot Doggeria. De flesta av de andra Papa's-spelen har bara 44 nivÄer, förutom Papa's Cheeseria.

Var kan jag spela Papa's Hot Doggeria utan Flash?

Du kan spela Papa's Hot Doggeria utan Flash pÄ CrazyGames.com, tack vare emulerings-teknik. Det behövs ingen nedladdning för att det ska fungera.

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons