Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptÀckt
Utforska vÄra spel som Àr kompatibla med handkontrollen

Papa's Hot Doggeria

Betyg:
9.0
(31,776 röster)
Teknik:
Flash (emulated)
Plattformar:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki sidor:

Papa's Hot Doggeria Àr ett restaurangspel dÀr du serverar hotdogs till ÄskÄdarna pÄ en basebollmatch. LÄter det spÀnnande? Det tyckte vi med. HÄll koll pÄ dina kunders bestÀllningar och leverera lÀckra korvar i tid med olika tillbehör och toppings. Uppgradera ditt hundhus för att fÄ högre poÀng.

Hur man spelar

De bÀsta platserna i huset, var det sagt

Ja, heta diggity hotdog, de ljög! SÀsongsbiljetterna Àr slutsÄlda, men det finns fortfarande ett sÀtt att ta sig in pÄ basebollspelet - genom att arbeta pÄ Papa's Hot Doggeria! Fast i det hÀr fallet kommer du inte att hÄlla ögonen pÄ bollen. Du kommer att ha ögonen pÄ korvarna. Ber om ursÀkt för missförstÄndet.

Grilla de dÀr korvarna

Du kanske inte har den utsikten du förestÀllde dig nÀr du tog det hÀr jobbet. Men, hallÄ, att grilla varmkorvar kan ocksÄ vara roligt. Grilla dina korvar perfekt och lÀgg till alla associerade tillbehör med stil och grace.

De bÀsta skapandena kommer att ge dig de största tipsen och de högsta poÀngen för alla dina arbetsuppgifter. Du kan anvÀnda dina intÀkter för att köpa uppgraderingar som förbÀttrar dina poÀng och gör korvvÀndarlivet lite enklare.

Krydda hunden

Var inte rÀdd för att tÀcka din kunds varmkorv med ett generöst lager sÄs. Det kan ocksÄ krÀvas andra toppings, sÄ se till att inte strula till det. Det finns nÄgra petiga kunder som alltid dyker upp en minut före stÀngning och gör ditt liv knepigt. Vi alla kÀnner till den typen.

Servat med en kocks puss

Miraklet Àr gjort - du har lyckats placera korven i bullen. Nu Àr det dags att servera eventuellt extra popcorn eller dryck som din kund har bestÀllt. Ljuden i detta spel kommer att ge dig kÀnslan av basebollnostalgi eller pÄminna dig om nÀtter pÄ bio. Men egentligen sitter du vid datorn och spelar Papa's Hot Doggeria.

Funktioner

  • VĂ€lj en karaktĂ€r eller skapa din egen med olika anpassningar
  • Servera hotdogs med olika toppningar och tillbehör till hungriga kunder
  • Spela roliga minispel efter dina hĂ„rda arbetspass vid grillen
  • Uppgradera Papa's Hot Doggeria med alla möjliga tillbehör och finesser

Utgivningsdatum

November 2012

Utvecklare

Papas Hotdoggeria Àr utvecklat av Flipline Studios. Kolla in deras Papa Louie-spel för mer. Papa's Bakeria Àr ett bra val!

Plattform

Papas Hot Doggeria Àr ett webblÀsarspel. Vi har ocksÄ versioner för Android och iOS.

Vanliga frÄgor

Varför fungerar inte Papa's Hot Doggeria?

Det kan finnas mÄnga olika anledningar till varför spelet inte fungerar.

  • Du mĂ„ste anvĂ€nda en stationĂ€r dator med en webblĂ€sare som stöds, t.ex. Google Chrome eller Firefox, för att kunna spela Papa's Hot Doggeria.
  • Om du rensar cacheminnet i webblĂ€saren och inaktiverar eventuell AdBlock-programvara kan det hjĂ€lpa till att lösa problemet.
  • Kontakta CrazyGames om Papa's Hot Doggeria fortfarande inte fungerar för dig.

Hur mÄnga nivÄer finns det i Papa's Hot Doggeria?

Det finns 59 nivÄer i Papa's Hot Doggeria. De flesta av de andra Papa's-spelen har bara 44, förutom Papa's Cheeseria.

Var kan jag spela Papa's Hot Doggeria utan Flash?

Du kan spela Papa's Hot Doggeria utan Flash pÄ CrazyGames.com, tack vare emulator-teknologi. Det krÀvs ingen nedladdning för att spelet ska fungera.

Annons
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons