Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

Hockey spel

Glid in i ishallen på dina e-skridskor och spela hockey online i något av dessa gratis hockeyspel!

Om ishockey

Ishockey är en kall men rolig variant av hockey som är populär runt om i världen. Framför allt i kallare klimat som Kanada, där det är den officiella nationella vintersporten. En stor del av ishockeyn är slagsmålen, som ger extra underhållningsvärde och är tillåtna.

Spela lufthockey

Ett roligt och gratis alternativ till riktig ishockey är airhockey - ett mindre krävande spel utan fysiska konfrontationer som många besökare på arkader känner till. Om du vill ha snabb underhållning i form av air hockey online, kolla in 3D Air Hockey och spela gratis på webben!

Spela hockey online

Om du vill spela hockey på riktigt (virtuellt), kolla istället in Hockey Hero . För ett spel som vagt liknar Kanadas favoritsport, erbjuder Pucks.io en onlinemiljö som kombinerar racing med hockey, liknande kombinationen av racing och fotboll som gjorde SocCar så populärt.


FAQ

Vilken är den populäraste genren Hockey spel?

  1. Pucks.io
  2. Snookey
  3. Hockey Hero
  4. 3D Air Hockey

Vilka är de bästa Hockey spel att spela på telefoner och tablets?

  1. 3D Air Hockey
  2. Snookey

Vad är Hockey spel?

Hockeyspel låter dig simulera sporten hockey. Det är vanligast är att dessa spel handlar om ishockey - en av Sveriges populäraste lagsporter som spelas på skridskor i en ishall.


Spela det bästa online Hockey spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Pucks.io och många fler just nu!
Visa Mer