Logga CrazyGames.se
Styrenhet upptäckt
Utforska våra spel som är kompatibla med handkontrollen

WebGL Spel

WebGL är ett webbläsar-API (application programming interface) som gör det möjligt för spelutvecklare att rendera 3D-grafik på GPU:n i webbläsare. Detta möjliggör skapandet av sofistikerade spel som inte skulle vara möjliga med Flash-plattformen. WebGL är kompatibelt med alla moderna webbläsare och integreras nativt i webbläsaren (utan något tillägg). Utvecklat av Khronos Group, släpptes WebGL ursprungligen 2011. Nyligen släpptes den senaste versionen 2.0, som innehåller stora förbättringar. Spel som skapas med detta API har ofta smidig spelupplevelse och överlägsen grafik jämfört med traditionella webbläsarspel. Dessutom tillåter stora spelutvecklingsmotorer som Unity och Unreal utvecklare att exportera direkt till WebGL! Detta gör publicering av WebGL-spel enkelt.

Följande spel är exempel på WebGL-titlar som vi erbjuder. Madalin Stunt Cars 2 utnyttjar WebGL:s 3D-renderingsmöjligheter och erbjuder vackra sportbilar. Du kan köra runt i en underbar 3D-värld och testa olika stunts och tricks. Du kan köra igenom enorma loopar, flyga från ramper och tävla på långa sträckor av speedway.

Shell Shockers använder WebGL-plattformen för att skapa 3D-miljöer och vapen för detta fantastiska egg-themed FPS-spel. Om du föredrar att slåss samtidigt som du kör en go-kart, se till att prova Smash Karts. Stickman Supreme Duelist 2 är ett annat fantastiskt WebGL-spel med galen ragdoll-fysik.

Sist men inte minst har vi Bullet Force - ett annat briljant FPS-spel med smidig spelupplevelse och detaljerade kartor att kämpa på. Det här spelet erbjuder olika vapen samt olika utrustning såsom granater. Dessa spel ger bara en inblick i vad WebGL-plattformen kan erbjuda - varför inte kolla in våra andra WebGL-titlar idag?


Spela det bästa online WebGL Spel gratis på CrazyGames, ingen nedladdning eller installation krävs. 🎮 Spela Ragdoll Archers och många fler just nu!
Visa Mer