Logga CrazyGames.se
background

Fireboy and Watergirl Spel

Fireboy and Watergirl är den ultimata eld-och-vatten multiplayer spelserien. Bläddra i listan för de senaste Fireboy and Watergirl släppen.

Populära tags

Äventyr

Fireboy and Watergirl spelen erbjuder spännande pussel som du behöver lösa tillsammans med en annan spelare. Dessa utmaningar kan handla om allt mellan laserstrålar, till gömda gropar och låsta dörrar. Ny mekanik och nya pussel skapar ny spänning vid varje släpp i serien.

Orginalet Fireboy and Watergirl 1 var en riktig framgång och började en serie som bara fortsatte att växa i populäritet. Varje nytt spel erbjuder ett tempel-tema som kreativt använder elementen som ljus, is, och kristaller

Det nyaste Fireboy and Watergirl spelet är det mest ambitiös än så länge och inkluderar element från alla de tidigare spelen i serien. Spelet är redan erxtremt populärt!

Karaktärer

Både Fireboy och Watergirl är karaktärer med styrkor och svagheter, som kompletteras perfekt av varandra. Ibland behöver Fireboy ta befälet för att lösa pussel och andra gånger är det bättre om Watergirl tar hand om uppgiften.

Fireboy

Fireboy kan gå på eld och samla ihop röda diamanter. Han är dessutom lite starkare än Watergirl. Hans svaghet är vatten och gröna stämningar.

Watergirl

Watergirl kan säkert gå på vatten och samla ihop blåa diamanter. Hon är också väldigt vig. Watergirl’s svaghet är eld och gröna stämningar.

Vad är Fireboy and Watergirl Spel?

Fireboy and Watergirl är ett populärt spel för två spelare som är utvecklat av Oslo Albet. Spelet har två karaktärer med unika styrkor och svagheter, så de behöver samarbeta för att slåss mot elementen. Varje nytt släpp tar eld-och-vatten duon på nya roliga äventyr med kreativa pussel och smart mekanik.

Vi har samlat 6 av de bästa gratis online fireboy and watergirl spel spelen. Dessa spel inkluderar onlinespel för både din dator och mobiltelefon, samt bilspel för din Android eller iOS-telefon/iPad. Här har vi spel som 1 - 6, och Fireboy and Watergirl 1: Forest Temple, Fireboy and Watergirl 2: Light Temple, Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales samt mycket fler gratis spel.
Visa Mer